Προσφορά Μαρτίου

Προσφορά Μαρτίου

Θεραπεία σώματος για Αδυνάτισμα-Αποτοξίνωση-Κυτταρίτιδα με Body wrap!

Συνδυασμός ενεργής φροντίδας σώματος, ιατρικής ευεξίας και πρόληψης!

Τι είναι το Body Wrap;

Η μέθοδος προέρχεται από την ιατρική φυσικοθεραπεία ,ενεργοποιεί το μεταβολισμό και προάγει την καύση του συσσωρευμένου λίπους. Την ίδια στιγμή οι άχρηστες ουσίες και οι τοξίνες που βρίσκονται στα λιποκύτταρα, η αιτία που δημιουργείται η κυτταρίτιδα, μεταβολίζονται.

Ο συνδυασμός της αρωματοθεραπείας και της συμπίεσης ενεργοποιεί την διάχυση και την όσμωση. Η πίεση της συμπίεσης ανοίγει τους λεμφαδένες, ούτως ώστε οι άχρηστες ουσίες  και οι τοξίνες που βρίσκονται στα κύτταρα να μπορούν να εκκενωθούν από τις προβληματικές ζώνες που αφομοιώνονται και αποβάλλονται μέσω των οργάνων μας.

Ποιες προβληματικές ζώνες μπορούν να θεραπευτούν;

Η συνδυασμένη καλλυντική θεραπεία συμπίεσης είναι ιδανική για τα πόδια – ειδικά για την εξωτερική και την εσωτερική πλευρά των μηρών –  για το στομάχι και για τους γλουτούς. Το στήθος και οι βραχίονες – ειδικά το υψηλότερο σημείο τους – μπορεί επίσης να ενταχθεί μέσα στη θεραπεία!

8 επισκέψεις με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% από 400€ ΜΟΝΟ 280€!!!

Author Info

Agathou Beauty & Spa

No Comments

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Subscribe to Newsletter