Προσφορά για την Γιορτή της Γυναίκας!

Προσφορά για την Γιορτή της Γυναίκας!

Με τον ερχομό της Άνοιξης ο καλύτερος σύμμαχος για ένα υγιές  δέρμα είναι η αντιηλιακή προστασία!!! Οι σημαντικότεροι λόγοι που πρέπει να φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα είναι:

  1. Το στρώμα του όζοντος διαλύεται όλο και περισσότερο καθημερινά και το δέρμα μας χρειάζεται προστασία από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες.
  2. Τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του δέρματος έχουν απογειωθεί τα τελευταία χρόνια ενώ έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως το αντηλιακό μειώνει σημαντικά την ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους καρκίνου.
  3. Βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης πανάδων και δερματικών αποχρωματισμών.
  4. Βοηθά, επίσης, στη μείωση εμφανίσεων κόκκινων φλεβών και κηλίδων στο πρόσωπο.
  5. Επιβραδύνει σημαντικά την ανάπτυξη ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Σας προτείνουμε τη σειρά αντιηλιακών HELIOCARE  με φωτο-ανοσοπροστατευτική τεχνολογία Fernblock® η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Harvard Medical School!

Χάρη στη μοναδική του τεχνολογία Fernblock® προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική , ανοσοπροστατευτική δράση καθώς επίσης προστατεύει το κυτταρικό DNA και τη στηρικτική δομή του δέρματος από τη φωτογήρανση που προκαλεί η ακτινοβολία UV.

Δερματολογικά ελεγμένο , μη φαγεσορογώνο.

Μόνο για την ημέρα της Γυναίκας 8 Μαρτίου  1+1 Δώρο στα αγαπημένα σας αντιηλιακά προϊόντα Heliocare!!!!

Author Info

Agathou Beauty & Spa

No Comments

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Subscribe to Newsletter